Vražji in Rocker s planin

Vražji so pred kratkim izdali novo energično polko, ki združuje dva glasbena svetova – narodnozabavno glasbo in rock’n’roll.

Nova pesem z naslovom “Rocker s planin” je napisana kot mešanica med “imeti rockersko dušo” in “živeti v mali vasici v Sloveniji“.

Domača glasba nam je že tako zasidrana v naš DNK, da jo tudi rockerji kdaj zaigrajo. Kaj pa, ko se pravi rocker zagleda v narodnozabavno pevko? Takrat je čas za Vražje, prave oberkrainerje, da ustvarijo zgodbo o rockerju s planin, ki neglede na svoj stil življenja in okus za glasbo še vedno posluša, verjeli ali ne, Vražje muzikante!

Tokrat se je pod glasbo in besedilo podpisal Alen Klepčar, zadnje čase avtor mnogih slovenskih uspešnic. Priredbo je dodal bivši član Vražjih Luka Krof, s katerim še vedno radi sodelujejo, ker jih pozna in točno ve, česo so Vražji sposobni.

In kaj o novi pesmi povedo glavni akterji? “Polka tokrat ni čisto klasična, saj smo že zaradi zgodbe o rockerju tokrat zvenu klasičnega kvinteta dodali še električno kitaro, ki vse skupaj malo začini in popestri. Tako lahko rečemo, da se tukaj združita dva glasbena svetova – narodnozabavna glasba in rock’n’roll.”