PREMIERA – PULZ Mladih upov

Danes ob 20. uri prihaja v slovenski medijski svet nova glasbena oddaja PULZ Mladih upov. Na sporedu bo vsak četrtek ob 20.00 na PRVA TV. Oddaja je namenjena predstavitvi kvalitetnih a neuveljavljenih glasbenikov – to so mladi upi. Njihove glasbene nastope v oddaji spremljajo glasbeni strokovnjaki – “eksperti”. Eksperti so uveljavljeni, kvalitetni in muzikološko dobro podkovani glasbeniki, ki s svojimi izkušnjami in poznavanjem glasbenega sveta, posla in javnega nastopanja mladim upom svetujejo, se z njimi konstruktivno pogovorijo o nastopu in izvedbi in še o marsičem drugem.

V Sloveniji je namreč medijska krajina težko dostopna za marsikaterega kvalitetnega glasbenika. Teh Slovenija premore v izjemnem številu. V okvirih različnih glasbenih zvrsti se v našem domačem glasbenem okolju znova in znova rojevajo izjemni glasbeniki, ki so hudo predani svojem delu in ustvarjanju. Možnosti za nastope in javne predstavitve del v slovenskem medijskem okolju pa so za marsikaterega sicer zverziranga glasbenika enostavno neobstoječe.

PRVA TV predstavlja okno v medijski svet za vse kvalitetne slovenske glasbenike – uveljavljene in neuveljavljene. Naša podpora slovenski glasbeni produkciji in slovenski glasbi je absolutna!

Vse, ki vas zanima nastop v oddaji PULZ Mladih upov vabimo, da se prijavite na [email protected]