Pevec Matej Lebič spoznal svojo pravljično Zlatolasko

Kdo je skrivnostna blondinka, ki je v pevcu Mateju zanetila iskrice ljubezni? Če se malo pošalimo, bi lahko rekli, da ima mladi pevec, glasbenik in glasbeni pedagog Matej Lebič, kar okus za dekleta. V svoji novi skladbi namreč opisuje naklonjenost do skrivnostne zlatolaske, ki jo je opazil v eni izmed kavarn in z nje ni mogel spustiti pogleda. Ali je šlo za ljubezen na prvi pogled, ali zmenek na slepo, lahko sicer samo ugibamo, a je iz besedila skladbe razbrati, da mu je prikupna blondinka skoraj zagotovo zmešala misli in srce. Če vprašamo Mateja, pa nam le skrivnostno namigne, da so besedilo pesmi navdihnile prave iskrice ljubezni.

»Res je, tudi v resnici sem zaljubljen v krasno zlatolasko. In vsakič znova pomislim na to, kako srečen sem v objemu njenih rok. Bela obleka pomeni preprosto tisto pomladno igrivost in lepoto mladih cvetov. Če me sprašujete o poroki – naj vas malo razočaram – na to pa bo treba še počakati,« nasmejano odvrne Matej, ki trenutno deluje kot glasbeni pedagog v glasbeni šoli pevke Alye, kjer ob popoldnevih z veseljem poučuje najmlajše glasbene nadobudneže.

Pri skladbi je zopet sodeloval z avtorjem in glasbenikom Alexom Volaskom, s katerim sta ustvarila že kar nekaj skupnih pesmi. »Pri Mateju me je nagovorila predvsem njegova ljubezen do glasbe in neizčrpna pozitiva. Je izjemno delaven in angažiran glasbenik, ki kot pedagog pomaga tudi mnogim mladim pri prvih korakih v glasbeni svet. Ravno ta element, da tudi skozi svojo ustvarjalnost navdihuje mlade, je izjemno pomemben. In to je vredno velike pohvale!« Alex na kratko povzame njuno sodelovanje.

Matej je za svojo novo skladbo pripravil tudi romantičen videospot, ki si ga že lahko ogledate na njegovem YouTube kanalu, v katerem seveda ne manjka niti njegova zlatolaska. Želimo jima veliko sreče ter nadaljnje ustvarjalne vneme, Matej pa vsem nam želi obilo veselja in pozitive ob poslušanju njegove nove skladbe.