Nova pesem ansambla Jureta Zajca odlično sprejeta!

Ansambel Jureta Zajca predstavlja nov valček z naslovom “Življenje ni pravljica”. Skladbo sta ustvarila izkušena avtorja narodnozabavne glasbe Rok Švab, ki se je podpisal pod melodijo in aranžma ter avtorica besedila Vera Šolinc.

“Člani ansambla smo zelo veseli, da vam lahko predstavimo naš nov valček Življenje ni pravljica za katerega menimo, da se bo marsikdo našel v njem. Gre za čudovito melodijo in čustveno besedilo, ki govori o tem, da se je potrebno za ljubezen nenehno truditi, se zavedati svojih napak, jih priznati ter graditi in ohranjati pristen in pošten odnos do svoje ljubljene osebe. Za valček smo posneli tudi videospot, katerega si lahko ogledate na našem Youtube kanalu,” je ob novem valčku, ki so ga z navdušenjem sprejeli poslušalci domače glasbe, povedal vodja in harmonikar ansambla Jure Zajc.

Odkar se je Ansambel Jureta Zajca predstavil z nekoliko prenovljeno zasedbo, v kateri blesti vokalni duet Jure Mlinšek in Maja Berce, vedno nestrpno pričakujemo nove skladbe. Glede na to, da imajo v načrtu letošnjo jesen izdati glasbeni album, jih bomo letos slišali še veliko.

“Upamo, da vam bo naš nov valček všeč in da si boste z njim lahko polepšali svoj vsakdan. Imejte se radi!”