Navihana polka ansambla Valovi

Ansambel Valovi vstopajo v poletje z novo, navihano polko z naslovom Na haubi mojega avta.

O pesmi so fantje povedali: »Pesem govori o fantu, ki se sprašuje kako se ima sedaj dekle, ko ima drugega fanta.  Spominja se, kako sta se skupaj imela lepo, pogreša njune skupne trenutke in njuno največjo skrivnost, ki je izdana v samem naslovu pesmi.”

Gre torej za navihano polko z izpovednim besedilom. Besedilo je napisal Igor Pirkovič, melodijo je prispeval Primož Ilovar, za aranžma pa je tokrat poskrbel njihov kitarist ansambla, Rok Gajšek. Končno audio podobo je pesem dobila pri producentu Nejcu Tratnjeku.

Ansambel Valovi deluje od leta 2014 in prihaja iz Dobrne. Izvajajo narodno in narodno-zabavno glasbo. Člani so: Blaž Verboten, Nejc Javornik, Rok Gajšek, Matija Miheljak in Aljaž Čerenak. Videvali smo jih že v televizijskih oddajah, na festivalskih odrih, poslušali po raznih radijskih frekvencah, ter plesali pod odrom na njihovo muziciranje.

V preteklosti pa so že posneli nekaj lastnih skladb in priredb: Veselička, Tetka povejte, Tja v gore grem, V najinih srcih sonce sije, Ljubica, Čas, Vračam se domov, Jelen z imenom Rudi, Vanilijev sladoled, Rad bi razvajal te, itd.