Glasbena šola Bučar in Vili Resnik združili moči

Glasbena šola Bučar in Vili Resnik združili moči v skladbi “Na fuzbal me pust” – skladba, ki bo ponovno dvignila vse navijače na noge, tik pred otvoritvijo Evropskega prvenstva v nogometu.

Glasbena šola Bučar je v sodelovanju z legendarnim Vilijem Resnikom pripravila pravi glasbeni spektakel – videospot za prirejeno skladbo “Na fuzbal me pust“. Ta energična priredba obljublja, da bo navijače po vsej Sloveniji ponovno spravila na noge in dvignila srčni utrip vseh ljubiteljev nogometa.

Priredba skladbe “Na fuzbal” ni le običajna pesem, ampak prava eksplozija energije, strasti in predanosti, ki jo premorejo tako mladi glasbeniki Glasbene šole Bučar, kot tudi izkušeni in vedno karizmatični Vili Resnik: “Združili smo moči, da bi ustvarili nekaj resnično posebnega – priredbo pesmi, ki bo odmevala na vseh navijaških mestih, v vsakem kotičku Slovenije in bo z vsakim taktom vzbujala ponos ter veselje do ene najpopularnejših športnih iger na svetu.

Snemanje videospota je potekalo na izjemni lokaciji, na stadionu Nogometne zveze Slovenije, na Brdu pri Kranju, kar si organizatorji in sodelujoči štejejo v posebno čast. “Le dan po našem snemanju so na tem igrišču že trenirali člani slovenske nogometne reprezentance.

Skladba “Na fuzbal” je že ob prvi izdaji, leta 2002, obljubila, da bo postala nepogrešljiva pesem vsake navijaške družbe. Povezuje ljudi in predvsem dviguje vzdušje na najvišjo raven. Vsak ton, vsaka beseda v tej pesmi poudarja strast do nogometa, ki jo delimo vsi navijači: “Vse to pa je naša priredba z mladostno energijo vseh vključenih učencev še nekoliko nadgradila.

V videospotu boste videli mlade glasbenike Glasbene šole Bučar, ki s svojim talentom in energijo osvajajo srca ter Vilija Resnika, ki z neizmerno karizmo in vokalno sposobnostjo še dodatno razplamti navijaški pridih. Pri snemanju videospota so se pridružili tudi starši učencev Glasbene šole Bučar. “Skupaj smo ustvarili nekaj, kar presega običajne meje glasbe – ustvarili smo priredbo, ki bo povezala generacije in prinesla dodatno energijo na tribune in v navijaško okolje“, pravi vodja projekta Simon Bučar, ki je vsako leto tudi nosilec idej tovrstnih projektov, pri tem pa mu seveda pomaga tudi odlična ekipa mentorjev glasbene šole Bučar in drugih sodelavcev.