Franc Mihelič je zmagal – premagal je raka!

Franc Mihelič, priznani glasbenik slovenske narodno zabavne glasbe je pred časom hudo zbolel za rakom. Po mnogih terapijah in pomoči zdravnikov je raka premagal!

Približno pred letom in pol se je razširila novica, da je Franc Mihelič, eden najbolj priznanih slovenskih glasbenikov, zbolel za rakom in da so mu dnevi šteti. A k sreči se je vse dobro končalo.

Franc se tako javno zahvaljuje tudi vsem tistim, ki so mu pomagali povrniti zdravje. To so osebna zdravnica iz ZD Ribnica Alenka Nadler Žagar, dr. med., nadomestni zdravnik iz ZD Ribnica Luka Valčić, dr. med., patronažni medicinski sestri Dominika Arko in Renata Troha, zdravniki specialisti in onkologi na OI Ljubljana: kirurg, dr. Ibrahim Edhemović, kirurg dr. Erik Brecelj, onkologinja, dr. Marija Ignjatović, onkolog in radiolog dr. Peter Korošec. Franc dodaja: “Res iskrena hvala!”

Zmaga nad rakom pa vsem ljubiteljem narodno-zabavne glasbe prinaša še eno veselo novico – Franc Mihelič je po dolgotrajni terapiji, številnih obsevanjih in zahtevnem kirurškem posegu spet začel igrati! Znova vsak dan vadi, igra in sklada nove viže. Srečno velikan Franc Mihelič!