Ansambel Slučaj

Ansambel Slučaj je mlada, letos ustanovljena narodnozabavna trio zasedba, ki jo sestavljajo štirje člani – trije fantje in dekle.

Naša glasbena zgodba se je začela v začetku leta 2024, ko smo se slučajno našli in združili, zato tudi ime Slučaj. S časom smo se navadili drug na drugega in postali res dobri prijatelji, kar je v ansamblu zelo pomembno,” o svojih začetkih povedo člani ansambla Slučaj.

Najstarejši član in vodja je David, ki v ansamblu igra harmoniko, skrbi za zabavo in poje. Najraje se druži s prijatelji, a kot pravi sam, je njegova ljubica prav harmonika. Najmlajši član je Miha, ki v ansamblu igra kitaro, poprime pa tudi za bariton in harmoniko. Zelo rad snema lastne studijske posnetke in igra na različne instrumente, veseli pa ga tudi arhitektura. Jakob v ansamblu igra bas kitaro in bariton, znajde pa se tudi na bobnih in harmoniki. Vedno poskrbi za smeh in dobro voljo ansambla in ostale družbe. Rad tudi opravlja delo na kmetiji. Nives v ansamblu poje, skrbi za lep izgled ansambla, zelo rada pa tudi poprime za harmoniko in raztegne meh. V prostem času je ponosna gasilka.

Kot ste ugotovili je zanimivost ansambla Slučaj ta, da vsi štirje člani igrajo harmoniko, kar je na nastopih velika atrakcija.